Urządzenia i Akcesoria
Frappè al cappuccino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
-
500 g di latte fresco
-
70 g di zucchero
-
60 g di caffè espresso
-
200 g di cubetti di ghiaccio
Terminare la preparazione
-
cacao amaro in polvere a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
7.1 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy