Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
580 g
Składniki
-
150 g kaszy jaglanej
-
150 g płatków owsianych bezglutenowych
-
2 łyżki nasion babki jajowatej
-
130 g skrobi ziemniaczanej
-
130 g skrobi kukurydzianej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
340.9 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1493.4 kJ /
356.7 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
78.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE MĄKI
16 Przepisów
Polska
Polska