Wersje kompatybilne
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bao buns sin gluten
- 25 g de azúcar
- 90 g de maicena
- 40 g de fécula de patata
- 80 g de harina de arroz integral
- 40 g de harina de teff
- 1 cucharadita de psyllium
- ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de levadura química en polvo
- 15 g de mantequilla
- 80 g de leche
- 5 g de levadura prensada fresca
- 80 g de agua
Relleno y cocción
- 5 g de raíz de jengibre fresca
- 100 g de cebolla roja en juliana
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de contramuslos de pollo sin piel ni hueso (cortados en tiras)
- 100 g de salsa hoisin
- 50 g de salsa de soja
- 50 g de agua
- 50 g de col china
- 50 g de zanahoria en juliana
Montaje
- 2 cucharadas de brotes germinados de alfalfa
- 2 cucharadas de cacahuetes tostados salados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 12.03 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r139342