Urządzenia i Akcesoria
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
1 scalogno a metà
-
30 g olio extravergine di oliva
-
300 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
-
400 g di salsiccia di maiale senza pelle, a pezzi
-
200 g di passata di pomodoro
-
10 g di sale
-
1 - 1 ½ cucchiaino di origano secco
-
400 g di pasta tipo penne senza glutine
-
Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie) q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
23.9 g
Kalorie
3000 kJ /
717 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
82.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy