Urządzenia i Akcesoria
Six-layer cake
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
24 portions
Składniki
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
244.2 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
109 g