Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
TM6 TM5 TM31

Com ga rau thom (chicken with rice and mint)

4.6 (14 ocen)

Składniki

Nuoc cham dressing

  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
  • 2 tbsp lime juice
  • 120 g water
  • 50 g fish sauce
  • 50 g rice wine vinegar
  • 40 g palm sugar

Chicken and rice

  • 250 g jasmine rice
  • 1200 g water, plus extra as required
  • 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
  • 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
  • 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
  • 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2160.8 kJ / 514.5 kcal
Białko
46.1 g
Węglowodany
65.4 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
2.7 g
Sód
3303.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r138000