Linguine with salmon and herbs
TM6 TM5 TM31

Linguine with salmon and herbs

4.2 (189 ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 2 tsp salt
  • 320 g linguine pasta
  • 60 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 fresh chives, cut into halves
  • 1 eschalot (approx. 40 g)
  • 20 - 40 g lemon juice, to taste
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 200 g smoked salmon, cut into pieces
  • 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2305.3 kJ / 548.8 kcal
Białko
22.1 g
Węglowodany
55.5 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1702.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r137745