Sabji (vegetable) curry
TM6 TM5 TM31

Sabji (vegetable) curry

4.6 (66 ocen)

Składniki

Everyday Indian curry paste

  • 30 g cumin seeds
  • 2 - 3 dried bay leaves
  • 30 g coriander seeds
  • 1 tsp whole cloves
  • 12 cardamom pods (black)
  • ½ cinnamon quill
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 2 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tbsp ground ginger
  • 2 tsp ground turmeric
  • 5 brown onions, cut into quarters
  • 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves (optional)
  • 1 tbsp garlic paste (see Tips)
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 40 g ghee (see Tips)
  • 40 g canola oil
  • 30 fresh curry leaves
  • 800 g canned whole tomatoes
  • 1 tbsp brown sugar
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Sabji

  • 170 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g cashews
  • 2 fresh tomatoes, cut into quarters and deseeded (approx. 100 g)
  • 200 g water
  • 200 g potato, cut into pieces (2 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (1 cm)
  • 200 g sweet potato, cut into pieces (2 cm)
  • 100 g coconut cream
  • 2 tsp garam masala (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • fresh long red chillies, cut into thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1136 kJ / 270.3 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
9.4 g
Sód
778.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r136306