Pièges aux speculoos
TM5 TM31 TM6

Pièges aux speculoos

4.6 (44 oceny)

Składniki

La pâte

  • 250 g de biscuits speculoos
  • 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 150 g de lait concentré sucré

La ganache

  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées

Wartości odżywcze
na 1
Kalorie
527 kJ / 126 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r135982