Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 3 片 姜
- 4 瓣 蒜头, 切片
- 20 克 京葱, 切段
- 50 克 泡椒, 切段
- 150 克 四川酸菜, 切段
- 600 克 猪肋排, 切块,提前汆水沥干
- 1000 克 水
- ½ 茶匙 盐, 根据个人口味调整
- 1 支 葱, 切末,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1016 kJ / 243 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r135722