Pasta al forno veloce
TM31 TM5 TM6

Pasta al forno veloce

4.8 (1.1K ocen)

Składniki

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 50 g di cipolla
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di polpa di pomodoro
  • 2 cucchiaini di sale
  • 500 g di acqua
  • 400 g di pasta secca, tipo penne rigate (12 minuti)
  • 150 g di mortadella a dadini (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2330 kJ / 557 kcal
Białko
26.6 g
Węglowodany
52.5 g
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r135477