Urządzenia i Akcesoria
Špenátové gnocchi alla Romana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porcí
Składniki
-
máslo (nesolené) na vymazání
-
40 gramů vlašských ořechů oloupaných
-
70 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
200 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
-
900 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
60 gramů másla
-
250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
-
2 žloutky
-
100 gramů sýru gorgonzoly na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
18.05 g
Kalorie
1924 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
25.28 g
Błonnik
2.12 g
Węglowodany
40.57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy