Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
TM5 TM6

Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero

4.8 (261 ocen)

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata
  • 500 g di filetti di salmone fresco (125 g l'uno)
  • 2 cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 10 g di sale fino
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 foglioline di menta fresca, lavate
  • ½ - 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1527 kJ / 366 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
30 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r134720