Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
TM31 TM5 TM6

Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

4.5 (29 ocen)

Składniki

  • 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 500 g di cavolo romano, le cimette
  • 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1184 kJ / 283 kcal
Białko
38.2 g
Węglowodany
17.8 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r134577