Urządzenia i Akcesoria
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 24 godz.
8 porcí
Składniki
-
200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
-
150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
-
300 gramů vepřové plece na kousky
-
400 gramů kachních prsou, bez kůže
-
300 gramů kachních jater, tučných
-
50 gramů koňaku
-
4 špetky soli
-
5 špetek pepře, černého, mletého
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 špetky muškátového oříšku, mletého
-
2 špetky mleté skořice
-
2 bobkové listy, sušené
-
1 stonek čerstvého tymiánu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
30.8 g
Kalorie
1805 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso s vůní Francie
9 Przepisów
Czechy
Czechy