Pizza Bianco mit Speck und Endivie
TM6 TM5

Pizza Bianco mit Speck und Endivie

4.6 (24 oceny)

Składniki

Hefeteig

  • ½ Würfel Hefe (20 g)
    lub 1 Pck. Trockenhefe
  • 170 g Wasser, lauwarm
  • 350 g Mehl
  • 30 g Olivenöl
  • 1 TL Salz

Belag

  • 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
  • 80 g Bergkäse, in Stücken
  • 120 g Frischkäse
  • 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 1 TL Basilikum, getrocknet
  • 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
  • 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
3138 kJ / 750 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
66 g
Tłuszcz
40 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r133547