Urządzenia i Akcesoria
Sopa de frijol y bolitas de masa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porciones
Składniki
-
200 g de masa de maíz100 g de harina de maíz nixtamalizado
-
500 g de agua
-
1 cdita de sal fina
-
1000 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados
-
300 g de puré de tomate condimentado
-
1 pizca de comino en polvo
-
hojas de epazote en juliana muy delgada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
13 g
Kalorie
949 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
¡A FESTEJAR!
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk