Bocconcini di tacchino e champignon
TM31 TM5 TM6

Bocconcini di tacchino e champignon

4.2 (176 ocen)

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 650 g di funghi champignon affettati
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1276 kJ / 305 kcal
Białko
36.3 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r133184