
Urządzenia i Akcesoria
Pomidory z nadzieniem z dorsza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porcji
Składniki
Pomidory z nadzieniem z dorsza
-
350 g filetów z dorsza, bez skóry świeżych
-
30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
1 ½ łyżeczką soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g wody
-
320 g ziemniaków pokrojonych w 2 cm kostkę
-
5 liści bazylii, świeżej
-
6 pomidorów dużych, np. bawole serca lub malinowe
-
40 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
122 kcal /
514 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PORA NA POMIDORA
9 Przepisów
Polska
Polska