Wersje kompatybilne
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre de canne
- 100 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 120 g de beurre demi-sel froid, coupé en cubes
- 50 g d'amandes émondées
- 200 g de pommes, détaillées en dés
- 600 g de fruits rouges frais variés, (fraises, framboises, cerises, cassis, groseilles...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132264