Chhole (chickpea curry)
TM6 TM5 TM31

Chhole (chickpea curry)

4.4 (98 ocen)

Składniki

  • 20 g chickpea (besan) flour
  • 40 g ghee (see Tips)
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp fennel seeds
  • 1 pinch asafoetida (see Tips)
  • 300 g red onion, cut into quarters
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 2 tsp garlic paste (see Tips)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 10 g ground turmeric
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp green mango powder (see Tips)
  • 1 ½ tsp garam masala (see Tips)
  • 20 g lemon juice
  • 800 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
  • 50 g raisins, to serve (optional)
  • 100 g natural yoghurt, to serve
  • 1 fresh long green chilli, trimmed and cut into thin slices, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1648.8 kJ / 392.5 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
40.8 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
14.2 g
Sód
1324.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132123