Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
TM5 TM6

Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 160 g di mandorle pelate
  • 200 g di latte
  • 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
  • 140 g di miele di acacia
  • 5 g di agar agar (vedere consigli)
  • 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 50 g di mandorle a lamelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2962 kJ / 708 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
57 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132004