Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.2 (76 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g onion, cut in pieces
  • 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 800 g water, boiling
  • 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g pearl barley, rinsed
  • 100 g dry white wine
  • 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2171 kJ / 519 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
62.1 g
Tłuszcz
21.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r130784