Pearl Barley and White Bean Stew
TM6 TM5

Pearl Barley and White Bean Stew

3.4 (25 ocen)

Składniki

Spice Paste

  • 20 g fresh parsley leaves
  • 20 g almonds
  • 20 g breadcrumbs
  • 60 g olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Stew

  • 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
  • 300 g red onions, halved
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
  • 1000 g water
  • 120 g pearl barley
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ bunch fresh thyme, leaves only
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1334 kJ / 319 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
14.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r129362