Urządzenia i Akcesoria
Welfenspeise mit Trauben
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Trauben, rot, kernlos klein, halbiert200 g
-
Eier getrennt4
-
Salz1 Prise
-
Zucker90 g
-
Milch500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Puddingpulver, Sahne-Geschmack1 Pck.
-
Traubensaft hell200 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy