Torta raw di mele e frutti di bosco
TM6 TM5

Torta raw di mele e frutti di bosco

3.3 (4 oceny)

Składniki

Agar agar - ammollo

  • 450 g di acqua calda
  • 3 g di agar agar

Base

  • 200 g di mandorle non pelate
  • 300 g di uvetta
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
  • 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
  • 6 cucchiai di psillio in polvere
  • 15 - 30 g di cacao in polvere

Finitura

  • 300 g di frutti di bosco misti freschi
  • ½ limone, il succo spremuto fresco
  • 2 cucchiai di sciroppo di agave
    lub 2 - 3 cucchiai di miele

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
991 kJ / 236 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
33.89 g
Tłuszcz
9.98 g
Błonnik
11.56 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r128115