Urządzenia i Akcesoria
Affogato al cioccolato e brandy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
20 g cioccolato fondente (70% di cacao)
-
600 g di latte intero
-
50 g di cacao in polvere
-
30 g di zucchero semolato
-
40 g di brandy (vedere varianti)
-
200 g di gelato alla vaniglia (4 palline)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
10 g
Kalorie
1392 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy