Red mullet couscous with peppers
TM31 TM5 TM6

Red mullet couscous with peppers

(Brak ocen)

Składniki

  • 450 g red peppers, cut into large pieces
  • 280 g yellow peppers, cut into large pieces
  • 220 g green peppers, cut into large pieces
  • 250 g liquid fish stock
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
  • 300 g couscous
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 350 g water
  • 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
  • 15 g fresh coriander, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2439 kJ / 583 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
75 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r126866