Urządzenia i Akcesoria
Gluten free sourdough bread
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 192 godz. 20 min
15 slices
Składniki
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
239.6 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
678.3 kJ /
161.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
25.6 g