Raw carrot cake
TM6 TM5 TM31

Raw carrot cake

3.6 (17 ocen)

Składniki

  • 250 g cashews, for frosting (see Tips)
  • water, for soaking

Carrot cake

  • 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
  • 70 g walnuts
  • 150 g cashews (see Tips)
  • 50 g shredded coconut (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground ginger
  • ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
  • 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
  • 60 g rolled oats
  • 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 100 g pitted Medjool dates
  • 80 g sultanas

Cashew lemon frosting

  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 130 g coconut cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp raw honey

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1716.8 kJ / 408.8 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
26.7 g
Tłuszcz
28.6 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Błonnik
6.7 g
Sód
32.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r124595