Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla al farro (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
125 g di farina di farro
-
125 g di farina tipo 00
-
125 g di zucchero di canna grezzo
-
70 g di olio di semi di mais
-
60 g di acqua
-
½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
31 g
Kalorie
8134 kJ /
1944 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
308 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy