Sformatini di patate e funghi (vegan)
TM5 TM6

Sformatini di patate e funghi (vegan)

4.1 (55 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
  • 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 pizzico di foglie di alloro secche tritate
  • 20 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
966 kJ / 231 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123310