Torta di farro al cacao e pere (vegan)
TM5 TM6

Torta di farro al cacao e pere (vegan)

3.1 (42 oceny)

Składniki

  • 200 g di farina di farro
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 300 g di bevanda a base di riso
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 3 pere, sbucciate, private del torsolo e a metà (500 g circa)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122810