Wild Salmon Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Wild Salmon Fishcakes

3.8 (18 ocen)

Składniki

  • 2 slices sourdough bread, roughly torn
    lub 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • 1 lemon, thin peelings of skin, plus slices for serving
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
  • 520 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp ghee
    lub 1 Tbsp coconut oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1061 kJ / 254 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
15.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122212