Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 蒜頭
- 30 克 紅蘿蔔, 切塊
- 10 克 乾香菇, 浸泡至軟
- 20 克 油
- 80 克 冬粉, 沖水至軟、剪對半
- 150 克 大白菜, 切段
- 20 克 醬油膏
- 10 克 糖
- 200 克 水
- 30 克 金針菇, 切小段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 639 kJ / 152 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122014