Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
TM31 TM5 TM6

Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)

4.1 (105 ocen)

Składniki

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 2 foglie di basilico fresco, lavate
  • ½ spicchio di aglio senz'anima (opcjonalnie)
  • 100 g di pomodorini in quarti
  • 180 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 80 g di pasta secca corta, tipo orecchiette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1728 kJ / 413 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r121098