Urządzenia i Akcesoria
Cipolline sott'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 361 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
1000 g di aceto di vino bianco
-
200 g di vino bianco
-
30 g di zucchero di canna
-
6 foglie di alloro secche
-
1 cucchiaio di sale
-
500 g di cipolline rotonde piccole
-
6 grani di pepe nero
-
400 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
7103.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
17440.1 kJ /
4168.3 kcal
Tłuszcz
397.4 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
75.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy