Pea and lettuce soup with scallops
TM6 TM5 TM31

Pea and lettuce soup with scallops

4.7 (12 ocen)

Składniki

Dill oil

  • 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
  • 200 g grapeseed oil

Soup

  • 2 eschalots
  • 1 leek, white part only, cut into pieces
  • 120 g cos lettuce, cut into pieces
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 50 g unsalted butter
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste
  • 500 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 600 g frozen peas
  • 60 g olive oil

Scallops

  • 1 tbsp olive oil
  • 24 scallops, roe removed
  • salt, to season
  • fresh ground black pepper, to season
  • 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1310.5 kJ / 312 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
8.2 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Błonnik
5.3 g
Sód
220 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119121