Apple, pear and bay leaf cake
TM6 TM5 TM31

Apple, pear and bay leaf cake

4.5 (28 ocen)

Składniki

  • 150 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
  • 160 g buckwheat
  • 100 g raw almonds
  • 120 g Rapadura sugar
  • 1 dried bay leaf
  • 1 pear (approx. 100 g), peeled and cored
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 3 eggs
  • 2 tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)
  • brown sugar, for sprinkling
  • whipped cream, to serve (see Tips) (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1525.8 kJ / 363.3 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
28.9 g
Tłuszcz
24.6 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
3 g
Sód
108.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119119