Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
100 g di peperoni a pezzi (3-4 cm)
-
30 g cipolla a pezzi
-
40 g di patata pelata ed a pezzi (3-4 cm)
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di acqua
-
1 dado per brodo di pollo o vegetale
-
60 g di vino bianco
-
1 pizzico di sale
-
600 g di petto di pollo a tocchetti (circa 2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
36 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bocconcini di pollo
5 Przepisów
Włochy
Włochy