Sichuan pepper and chilli salt squid
TM6 TM5 TM31

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 (27 ocen)

Składniki

Pepper and chilli salt

  • 4 tbsp sichuan peppercorns
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 1 tbsp dried chilli flakes

Squid

  • 100 g potato starch
  • 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
  • vegetable oil, for deep frying
  • 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
  • 2 lemons, cut into wedges

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
722.6 kJ / 172 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1363.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118792