Chorizo and prawns a la Sidra
TM6 TM5 TM31

Chorizo and prawns a la Sidra

4.8 (30 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 50 g eschalots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
  • 100 g alcoholic apple cider
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
  • crusty bread, to serve
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1090.5 kJ / 259.7 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
972.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118523