Urządzenia i Akcesoria
Basisbouillon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1 Totale recept
Składniki
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Totale recept
Białko
10.55 g
Kalorie
363 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
1.97 g
Błonnik
1.36 g
Węglowodany
6.78 g