Duck and cherry salad
TM6 TM5 TM31

Duck and cherry salad

4.0 (2 oceny)

Składniki

Herb dressing

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp white wine vinegar
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 200 g canned Morello cherries, pitted

Duck breasts

  • 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Tarragon cream sauce

  • 3 egg yolks
  • 50 g caster sugar
  • 30 g tarragon vinegar (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5155.8 kJ / 1227.5 kcal
Białko
29.9 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
99.2 g
Tłuszcz nasycony
32.4 g
Błonnik
1.9 g
Sód
217.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118103