Ravioli com pesto de rúcula e noz
TM31 TM5 TM6

Ravioli com pesto de rúcula e noz

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g queijo parmesão
  • 100 g queijo de cabra curado
  • 5 g salsa
  • 10 g hortelã
  • 200 g queijo ricota
    lub 200 g requeijão
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 350 g massa fresca de beterraba (ver dica)
    lub 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.)
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
  • Azeite q.b. p/ regar
  • 100 g pesto de rúcula e noz

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
0 kJ / 508 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r117871