Urządzenia i Akcesoria
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
54.8 g
Kalorie
3157 kJ /
754 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
47.4 g