Tortini di broccoli e pancetta
TM31 TM5 TM6

Tortini di broccoli e pancetta

4.7 (40 ocen)

Składniki

  • 2 cucchiaini di burro, per imburrare
  • 100 g di carote a pezzi
  • 100 g di cipolle dorate a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di pancetta a cubetti
  • 12 cimette di broccolo (100-120 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna da cucina
  • 4 uova
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
  • 50 g di Emmental grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
627 kJ / 150 kcal
Białko
7.08 g
Węglowodany
2.05 g
Tłuszcz
12.61 g
Błonnik
0.64 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r116380