Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
TM6 TM5 TM31

Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
  • 400 g water
  • 150 g red onions, quartered
  • 1 dried bay leaf
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt
  • 200 g fresh green beans, cut in pieces
  • 200 g cauliflower florets, small
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 10 g sherry vinegar
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp za'atar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
653 kJ / 156 kcal
Białko
5.17 g
Węglowodany
10.23 g
Tłuszcz
10.42 g
Błonnik
5.19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r116100