Steamed Tofu
TM6 TM5 TM31

Steamed Tofu

3.4 (20 ocen)

Składniki

  • 70 g carrots, cut in pieces
  • 4 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g fresh spinach leaves, blanched (see tip)
  • 200 g fresh button mushrooms, sliced (2-3 mm)
  • 600 g firm tofu, marinated, cut in 4 pieces
  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper
  • 4 tsp lemon juice
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp soy sauce
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1232 kJ / 294.5 kcal
Białko
27.4 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
17.9 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
5.5 g
Sód
626.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115835