Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 420 克 水 (含料理和烹煮用)
- 1 顆 蛋 (回溫至室溫)
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 80 克 豬絞肉
- 20 克 新鮮辣椒, 切斜片
- 1 大匙 米酒
- 300 克 龍鬚菜, 去鬚和粗梗,只取嫩芽
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 小撮 七味粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 353 kJ / 84 kcal
- Białko
- 7.068 g
- Węglowodany
- 3.703 g
- Tłuszcz
- 4.088 g
- Błonnik
- 2.135 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115289